• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Werkkleding

Werkkleding

U vindt bij Bosgra bv een ruime keuze aan werkkleding, zowel voor de professional als de particulier. In ons assortiment vindt u een zeer uitgebreide collectie Herock werkkleding. Herock werkkleding biedt voor de gemotiveerde klusser tot en met de goed uitgeruste professional een zeer complete lijn betaalbare werkkleding. Ook kunt u voor de merken Havep, Storvik, Terrax, Sioen, M-wear en Santino bij ons terecht. Kortom een uitgebreide keuze aan prijs en kwaliteit!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Een uitgebreid aanbod aan werkkleding

In welke branche u ook zit, werkkleding moet functioneel zijn! De kleding moet comfort bieden, een goede uitstaling verzorgen en eventueel ook extra veiligheid! Bijvoorbeeld tijdens het gebruik van een kettingzaag, het dragen van een zaagbroek en zaaghandschoenen zijn dan geen overbodige luxe! Deze bieden u extra veiligheid en bescherming tijdens het zagen. Deze beschermende kleding valt onder de PMB's. Als u veel buiten werkt is reflectiekleding onmisbaar. Met deze High Visibility kleding valt u zeker op en werkt u veel veiliger!

PMB's (persoonlijke beschermings middelen)

Verplicht om te dragen bij bepaalde beroepen, erg belangrijk om veilig te kunnen werken en natuurlijk ook te vinden in ons assortiment. Beschermenden kleding, gehoorbescherming, hoofdbescherming, gezichtsbescherming en nog veel meer artikelen die vallen onder de PMB's. 

Bedrukken of borduren van uw werkkleding bij Bosgra

U heeft een uitgebreide keuze in werkjassen, softshelljassen, werkbroeken, werkvesten, werktruien en t-shirts. Als professional wilt u natuurlijk uw logo op uw kleding laten drukken of borduren. Wij kunnen het bedrukken en borduren in uw eigen huisstijl helemaal voor u verzorgen, neem hiervoor gerust contact met ons op. Naast Herock leveren we ook nog werkkleding van o.a. de volgende merken: Havep, Fristads en Storvik.

Of maak een afspraak in onze winkel