• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Nieuw

Nieuw

Benieuwd naar de nieuwste spulletjes in paardenland, de prachtige seizoenscollectie of naar wat we binnenkort binnen krijgen? In deze categorie houden wij u graag op de hoogte van de nieuwste collecties en de hipste trends op ruitersport gebied. Prachtige voor en- najaarscollecties van o.a. de merken PK, Harry’s Horse, BR, Anky, Horka, QHP, Montar, Cavallo en Eurostar. En ook zorgen wij er voor dat de nieuwste trends bij Bosgra te vinden zijn!

In het voor -en najaar komen bij ons de nieuwe collecties binnen. Ook zo benieuwd? Houd onze website goed in de gaten! Zodra de collecties in de winkel liggen zijn ze ook online te vinden!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De voor -en najaarscollectie

De medewerksters het Ruiterhuis zitten altijd met smart te wachten op de nieuwe collecties! Aangezien deze ver van te voren ingekocht moet worden is het vaak weer een verrassing wat er allemaal binnen komt. Nieuwe jassen, broeken en shirts voor de ruiter en dekens met bijpassende halstersets voor het paard! Meestal komen de nieuwe collecties binnen in het voor en- najaar, maar er zijn inmiddels ook bepaalde merken die werken met tussen collecties. Zo is er altijd wel iets nieuws te vinden in het Ruiterhuis!

De nieuwst trends op ruitersportgebied 

Door het bezoeken van beurzen, het mee draaien in de paard wereld en het goed in de gaten houden van de media blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends op paardensport gebied. Deze willen wij natuurlijk graag met u delen! Onze winkel en website worden dan ook constant aangevuld met nieuwste en leukste musthaves welke je niet wilt missen! De nieuwste trends en items voor jou en je paard bestel je bij Bosgra!

Gemakkelijk online shoppen

Bij Bosgra kunt u gemakkelijk online uw bestelling plaatsen. Deze wordt gratis verzonden v.a. €49,- (Nederland) en €75,- (België, Duitsland). Als u de artikelen toch liever in real life wilt bekijken bent u van harte welkom in onze showroom in Hardegarijp. Wij informeren u graag over onze producten en geven een eerlijk advies. Het grootste deel van onze producten is online te bestellen, maar onze collectie is groter. Mocht u een arikel nodig hebben, maar deze niet online kunnen vinden? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

Of maak een afspraak in onze winkel