• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Bosmaaiers

Bosmaaiers

Bent u van plan om een bosmaaier aan te schaffen? Erg handig op moeilijk terrein en vooral overal waar de motormaaier niet bij kan! De kantenmaaiers van STIHL, Honda en Ego zijn hier dan ook in hun element. Afhankelijk van het motorvermogen en het snijgereedschap zijn de mogelijkheden uiteenlopend: van maaien langs grasperken tot het rooien van dicht struikgewas. Er zijn veel verschillende soorten grastrimmers verkrijgbaar bij Bosgra bv. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit benzine bosmaaiers, accu bosmaaierselektische bosmaaiers en combisystemen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Van bosmaaier tot grondfrees of hoogsnoeier

Verschillende vermogensklassen vergemakkelijken de keuze van de machine, afhankelijk van de toepassing ervan. Wij geven u als vakhandelaar graag advies. Alle modellen van Stihl en Honda hangen bij ons op voorraad, zodat u deze kunt bekijken en eventueel kunt testen. Met behulp van de STIHL aanbouwgereedschappen kunnen enkele motoreisen en bosmaaiers probleemloos worden omgebouwd tot grondfrees, struiksnoeier, heggensnoeier of hoogsnoeier.

Elektrische trimmers

Naast de benzine bosmaaiers, leveren wij ook bosmaaiers in de vorm van elektrische trimmers. De stekker insteken, de kabel aanbrengen en het woekerende groen te lijf gaan. Het grote vermogen en de robuuste draadmaaikoppen zorgendaarbij voor een zuiver resultaat. Bekijk hier ons huidige aanbod Stihl trimmers

Advies voor u en onderhoud voor uw bosmaaier bij Bosgra in Hurdegaryp

Na de aanschaf kunt u ook voor het onderhoud van uw bosmaaier bij ons terecht. Onze ervaren monteurs hebben de beschikking over een up to date werkplaats waar alle nodige reparaties uitgevoerd kunnen worden. Ook willen wij u met alle plezier adviseren over het beste onderhoud van uw machines. Graag zien wij uw ook na de aanschaf weer terug bij Bosgra bv.

Koop uw bosmaaier in omgeving Leeuwarden

Bij het kopen van een bosmaaier moet u letten op een aantal belangrijke elementen. Dit hangt af van de toepassing waar u de bosmaaier voor wilt gebruiken. Woont u in omgeving Leeuwarden of elders in het noorden? Bosgra Hardegarijp is goed bereikbaar vanuit heel Friesland en geeft u graag advies. Dankzij de centrale as zijn wij goed bereikbaar vanuit heel noord Nederland.

Of maak een afspraak in onze winkel