• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Kettingzagen

Kettingzagen

Heeft u een kettingzaag nodig? Dan moet u zich eerst afvragen voor welke doeleinden u deze motorzaag wilt gaan gebruiken. Hoe meer vermogen de zaag heeft, des te groter de objecten zijn die gezaagd kunnen worden. Wel houdt dit in dat de zaag dan ook groter en zwaarder zal worden.

Stihl geeft al meer dan 85 jaar de toon aan in de ontwikkeling van de kettingzagen. Innovatieve techniek, ergonomische vormgeving en voorbeeldige kwaliteit hebben de Stihl kettingzaag tot het best verkopende merk kettingzaag gemaakt. U heeft de keuze uit benzine kettingzagen, accu kettingzagen, elektrische kettingzagen en hoogsnoeiers.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Van compacte hobbyzaag tot super sterke profi zaag

U kunt bij ons terecht voor alle STIHL kettingzagen voor elke gebruiker, van de compacte hobbyzaag tot de super sterke professionele zaag. Onze lichte motorzagen zijn optimaal geschikt voor het onderhoud van percelen, voor het effectief zagen van haardhout, voor het in vorm houden van bomen of voor het uitdunnen van het bos. Onze topzagen voor extreme belastingen in de bosbouw, van 4,0 kW tot aan de imposante 6,4 kW overtuigen door kracht en comfort.

Accu motorzaag

De accu kettingzagen van leveren topprestaties en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Ze zijn de ideale keuze voor het zagen van brandhout, in de tuinbouw en het werken in gesloten ruimten. De accu kettingzagen van het STIHL COMPACT AccuSysteem zijn ideaal voor de prijsbewuste huis- en tuineigenaar terwijl de accu kettingzagen van het STIHL PRO AccuSysteem geschikt zijn voor grotere tuinen en professioneel gebruik. De EGO power+ kettingzaag is 1 van de meest krachtige oplaadbare producten in zijn soort en levert de prestaties van een benzine motor zonder lawaai en walm. Bekijk hier al onze accu kettingzagen.

Onderdelen van uw kettingzaag in Friesland

Ook de kettingen, brandstof en alle andere accessoires hebben we ruim op voorraad voor uw kettingzaag. U kunt u kettingen ook laten slijpen in onze werkplaats in Hurdegaryp (10 km oostelijk van Leeuwarden). Hier kan ook in het onderhoud van uw motorzaag worden voorzien en kunnen de eventuele reparaties uitgevoerd worden. 

Of maak een afspraak in onze winkel