• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Service en verhuur

Niet alleen bieden wij u een goede service vanuit onze winkel en webshop, ook is het o.a. mogelijk om uw robotmaaier of duwmaaier bij ons te stallen in de winter, een trailer te huren of uw werkkleding te laten bedrukken. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op. tel: 0511- 472025

Huren van een 1,5 paards Böckmann paardentrailer 

Bij Ruiterhuis Bosgra is het mogelijk een een 1,5 paards trailer te huren voor 1 of meerdere dagen. De huurprijs bedraagt € 39,50 incl. BTW per dag. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kan de trailer ook per dagdeel gehuurd worden. Van 08:30 uur tot 12:30 uur en van 13:30uur tot 17:30uur voor een prijs van € 25,- per dagdeel. Op vrijdag en zaterdag is dit niet mogelijk, dan alleen voor een hele dag. De trailer kan gehaald en gebracht worden tijdens openingstijden. U levert een kopie van uw rijbewijs in, betaalt € 15,- borg en u dient de trailer schoon weer in te leveren. Wilt u meer informatie of wilt u de trailer reserveren, neem dan contact met ons op.

Winterstalling van u robotmaaier of duwmaaier

Als u uw robotmaaier of duwmaaier heeft langsgebracht voor een onderhoudsbeurt is het mogelijk deze hier te laten staan in winterstalling. Dit tegen een vergoeding van € 25,-. Uw robotmaaier of duwmaaier mag blijven staan tot begin Maart. 

Slijpen van scheermessen en kettingen 

Slijpen veescheermessen € 8,50 per set. Slijpen tondeusescheermessen € 9,50 per set. Slijpen kettingen € 9,95 per stuk.

Reparatie van zadels, tuigen en ander leerwerk

Wij beschikken over professionele zadelmakers voor alle reparaties aan uw zadel, tuig of leerwerk. Ook kan uw zadel bijgevuld of helemaal opnieuw gevuld worden.

Borduren en bedrukken van kleding, zadeldekken en dekens

We kunnen uw (werk)kleding, zadeldekjes en dekens voorzien van naam en/of logo. Zowel borduren als bedrukken is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Wassen en repareren van dekens en zadeldekken 

Heeft u nog dekens of sjabrakken liggen die gewassen moeten worden? Breng ze bij ons langs en wij zorgen dat u ze weer schoon terug krijgt. Na het wassen kunnen ook direct eventuele reparaties aangepakt worden. Uw dekens komen netjes haarvrij in een folie retour. Graag ontvangen wij de dekens per stuk in een vuilniszak of plasticzak.  

Er zijn verschillende dekens waarbij u enkele jaren garantie krijgt mits deze met de voorgeschreven wasmiddelen gewassen worden, bijvoorbeeld de Bucas en Horseware dekens. Wij maken dan ook gebruikt van deze wasmiddelen, zodat uw dekens zo lang mogelijk voorzien blijven van garantie. 

Tarieven

  • Wassen per deken: € 16,50
  • Extra vieze deken: + € 8,95
  • Impregneren: € 5,-
  • Losse hals of hals aan deken wassen: € 3,95
  • Chabrak wassen: € 7,95

Huren van een geboortemelder

U heeft de mogelijkheid om bij Ruiterhuis Bosgra een Birth Alarm te huren. Birth Alarm is een uiterst betrouwbaar systeem om de geboorte van een veulen aan te kondigen. Er zijn 2 verschillende sets in de verhuur, o.a. met GSM systeem. Bel voor meer informatie en/of reservering naar tel. 0511 – 472025