Grasmaaiers

Grasmaaiers

Op zoek naar de juiste grasmaaier voor uw tuin? De tuin is immers een verlengstuk van uw woning, een gezond en strak gazon hoort hier natuurlijk bij. Om een gezonde en strakke grasmat te krijgen en onderhouden is de juiste gazonmaaier een must. Er zijn vele verschillende grasmaaiers te verkrijgen. Van elektrische grasmaaiers, benzine grasmaaiers, zitmaaiers, accu grasmaaiers tot robotmaaiers.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Kies voor de juiste gazonmaaier

Het kiezen voor de juiste gazonmaaier is afhankelijk van verschillende factoren;

  • aantal te maaien meters gazon
  • indeling van de tuin
  • reliëf van het gazon
  • én natuurlijk van uw eigen wensen.

Bosgra adviseert u graag over de mogelijkheden. Wij beschikken over de juiste kennis en geven een passend en vakkundig advies.

Grasmaaier kopen in Friesland

Bosgra is officieel dealer van de meest gerenommeerde merken grasmaaier. Door deze partnerschappen beschikt Bosgra over de meest actuele kennis, en kan hierdoor een juist en vakkundig advies geven voor een gazonmaaier die bij uw tuin en uw wensen past. Wij beschikken over een groot magazijn met veel voorraad, hierdoor kunnen we bijna altijd direct leveren.

Bosgra is dealer van de merken; Ariens, Ego, Etesia, Honda, Stiga, Viking

Alles onder één dak op slechts 15 minuten van Drachten en 10 minuten van Leeuwarden en Dokkum. 

Naast de uitgebreide showroom beschikt Bosgra over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs, dus ook na de aanschaf kunt u voor onderhoud bij ons terecht. Al onze gazonmaaiers leveren we gebruiksklaar af. Dat wil zeggen; compleet met professionele brandstof van Stihl of Aspen en een degelijke uitleg van de machine.

Of maak een afspraak in onze winkel