• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Mechanisatie

Verkoop en onderhoud van landbouwmechanisatie
Onze winkel is morgen open vanaf 8:30
Reparatie en onderhoud van landbouwmechanisatie in Friesland bij Bosgra
Wij repareren in eigen huis!
Bosgra officiële dealer van Knegt tractoren
Dealer van Knegt tractoren
Toe- behoren
Ook voor al uw toebehoren kunt u bij ons terecht
Landbouwmechanisatie toebehoren
Mechanisatie
Wij zijn dealer van Deutz Fahr en Kubota en diverse andere gerenommeerde merken. Mechanisatie voor de veehouderij was de basis van Joh. Bosgra BV in 1967.  Wij hebben dan ook een zeer ruime ervaring met het leveren van de juiste machines zoals tractoren hooibouwwerktuigen, maaiers en schudders, zodenbemesters, kuilsnijders en voermengwagens.

Deutz-Fahr, Kubota, TP, Mammut, Bogballe, Jako, Beco, en Reck landbouwmechanisatie

Mechanisatie voor de veehouderij was de basis van Joh. Bosgra BV in 1967.  Wij hebben dan ook een zeer ruime ervaring met het leveren van de juiste machines zoals tractoren hooibouwwerktuigen, maaiers en schudders, zodenbemesters, kuilsnijders en voermengwagens.

In onze professioneel uitgevoerde werkplaats, garanderen onze monteurs, met hun jarenlange ervaring, een uitstekende service. Voor reparaties en preventief onderhoud voor alle merken tractoren en werktuigen kunt u bij ons terecht. In ons eigen magazijn hebben we een ruime onderdelenvoorraad. Ook voor hydrauliekonderdelen en hydrauliekreparaties kunt u bij ons terecht.

Tevens verzorgen wij voor u VCA-keuringen In onze winkelshowroom in de webwinkel, vindt u een uitgebreid assortiment agrarische artikelen, boerengereedschappen, werkkleding, veegeneesmiddelen, stalbenodigdheden onderhoudsmiddelen en miniatuur tractoren en landbouwwerktuigen. Onze verkopers kunnen u uitstekend adviseren over welk product het beste bij uw situatie past