• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Zaagkleding

Tijdens het werken met een kettingzaag is het wel zo veilig om beschermende kleding te dragen. Bij Bosgra verkopen wij behoorlijk veel kettingzagen en raden u ook ten zeerste aan beschermende zaagkleding te dragen. De zaagkleding van Stihl wordt vervaardigd van hoogwaardige, gemakkelijk te onderhouden en prettig te dragen materialen. De kleding beschermt tegen zaagongevallen. Zodra de kettingzaag de stof van de kleding raakt slaat deze uit. Dit komt door de verschillende lagen kunststof vezels verwerkt in de zaagkleding. Deze vormen, op het moment dat ze met de zaag in aanraking komen en prop, deze zorgt ervoor dat de ketting direct op het tandwiel vastloopt. Wel zo veilig!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Stihl zaagbroeken

Omdat het werken met een kettingzaag niet zonder gevaar is, raden wij u altijd aan om beschermende kleding te dragen. Een zaagbroek beschermt uw benen tegen de kettingzaag. Hoe dan? Vraagt u zicht waarschijnlijk af. Er zijn verschillende lagen kunststof vezels verwerkt in de zaagbroek (of andere zaagkleding) en deze vezels zorgen ervoor dat de ketting vastloopt zodra de zaag de broek raakt. Tegenwoordig zijn de Stihl zaagbroeken super licht en hebben een hoog draagcomfort, maar geven toch de nodig bescherming! Met de Stihl zaagkleding kunt u veilig het bos in!

Verschillende soorten Zaagkleding

Bosgra heeft verschillende soorten zaagkleding in het assortiment. Hierbij moet u denken aan, zaagbroeken in verschillende modellen, zaaghanschoenen, helmen, veiligheidsbrillen, zaagschoenen en zaagjacks. Alle speciale zaagkleding is uitgerust met snijbescherming, dit geldt ook voor de zaaghandschoenen en zaagschoenen. Graag helpen wij u met het vinden van de juiste zaagkleding in onze showroom in Hardegarijp. 

Bosgra voor al uw werkkleding

In ons assortiment vindt u niet alleen een ruime keuze aan zaagkleding, maar ook aan werkjassenlaarzenwerkschoenenklompenregenkleding en meer! Ook persoonlijke beschermingsmiddelen zoals, gehoorkappen, helmen, mondkapjes, helmen en veiligheidsbrillen vindt u bij ons terug. 

Of maak een afspraak in onze winkel