• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Klompen

Bent u opzoek naar geschikte klompen? In onze ruime assortiment aan klompen vindt u vast wat u zoekt! Naast houten klompen hebben wij ook schoenklompen, rubberen klompen en tuinklompen op voorraad van de merken Strovels, Gevavi en Sika.

Klompen worden niet alleen om en rond het huis gebruikt, maar worden ook door verschillende beroepsgroepen veel gedragen. Hierbij moet u denken aan chauffeurs, landbouw, bouw en de zorg. Ook voor veiligheidsklompen bent u bij Bosgra aan het juiste adres.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten klompen

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten klompen zodat er voor ieder een geschikte klomp te vinden is. De klassieke houten klomp, de schoenklomp, de instapper en de tuinklomp. Alles is begonnen met de klassieke houten klomp. Tegenwoordig hebben we ook schoenklompen, deze klompen zijn meestal gemaakt van leer of kunststof materialen. Instappers zijn ideaal in de tuin en rondom het huis. Ook hebben wij klompen in diverse veiligheidsklassen in ons assortiment.

Veiligheidsklompen ingedeeld in verschillende veiligheidsklassen

Veiligheidsklompen zijn verkrijgbaar in verschillende klassen. Klasse S1 t/m S5. Als u door uw werkgever op pad wordt gestuurd om veiligheidsschoenen of klompen, is het handig te weten aan welke veiligheidsnormen uw schoenen of klompen moeten voldoen. Onderstaand de verschillende veiligheidsklassen.

SB: Aan alle basiseigenschappen is voldaan. Voorzien van een stalen neus met een indeukresistentie van 200 joule 
S1: Als SB + voorzien van een gesloten hiel en een schokabsorberende hak
S2: Als S1 + voorzien van waterafstotend overleer
S3: Als S2 + voorzien van stalen tussenzool
S4: Als S1 +  gemaakt van PU of rubber
S5: Als S4 + met stalen tussenzool en antislipprofiel

Een ruime keuze uit verschillende topmerken bij Bosgra in Hurdegaryp

In ons assortiment vindt u een ruime collectie aan werkschoenen en klompen. Wij bieden voor zowel de gemotiveerde klusser als de goed uitgeruste professional een zeer complete lijn aan betaalbare werkschoenen en klompen. In ons ruime assortiment vindt u o.a. de merken Gevavi, Grisport, Herock, Caterpillar, Blundstone, Sixton, Strovels en Sika..

 

Of maak een afspraak in onze winkel