• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Paard

Paard

Alles voor uw paard of pony vindt u bij Bosgra! Wij geven u een ruime keuze uit de hipste, mooiste en leukste artikelen van veel verschillende ruitersportmerken. Zadels, hoofdstellen, dekens, halsters, beenbeschermers en nog veel meer items vindt u allemaal bij Bosgra! Een ruim assortiment aan basis artikelen aangevuld met de nieuwste collectiesleukste trends en altijd een goed advies!

In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw Paard of Pony! Neemt u gerust een kijkje in onze webwinkel of in onze showroom in Hardegarijp. U bent van Harte welkom!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Alles voor uw Paard en Pony

Ruiterhuis Bosgra is de grootste ruitersportzaak van Friesland met meer dan 2.000 m2 kwaliteitsartikelen voor paard, ruiter en menner. In onze winkel en in onze webwinkel vindt u een ruim assortiment ruitersportartikelen voor de beginnende paardensportliefhebber tot en met de professional. U vindt bij ons dan ook voor ieder wat wils en betaalbaars. Een ruim assortiment aan basis artikelen aangevuld met de nieuwste collecties en hipste trends!

Online bestellen bij Bosgra

Een paardendeken bestellen bij Bosgra? Dat kunt u heerlijk thuis op de bank doen wanneer het u het beste uitkomt! De bestelling wordt gratis verzonden v.a. €49,- (Nederland) en €75,- (België, Duitsland). Wilt u toch de deken eerste even voelen of meer informatie inwinnen over het product? Komt u dan gerust langs in onze showroom in Hardegarijp. Wij adviseren u graag! Een groot deel van onze artikelen is te bestellen via de webwinkel, maar onze collectie is groter. Mocht u iets nodig hebben wat niet op de site staat, kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Of maak een afspraak in onze winkel