• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Hogedrukreinigers en reinigers

Hogedrukreinigers en reinigers

Onze Kärcher en Stihl reinigers zijn er voor de professional als voor de particulier. Over het algemeen geldt dat je met een hogere werkdruk (aantal bar), grotere verontreiniging kunt reinigen. Dus hoe groter het oppervlak en hoe hardnekkiger de viezigheid, hoe meer bar de hogedrukreiniger nodig heeft.

Welke reinigingsmachine voor u het beste werkt? Neem gerust contact met ons op en we geven u graag eerlijk advies. U kunt bij Bosgra terecht voor o.a. hogedrukreinigers, stofzuigers, veegmachines en schrobmachines.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Reinigen voor zowel de particulier als de professional

Onze Kärcher en Stihl reinigers zijn er voor zowel de professional als voor de particulier. De reinigers zijn slijtvast en bijzonder duurzaam, met behulp van deze machines heeft u alles in een handomdraai schoon.

Hogedrukreiniger kopen in Friesland

Bent u opzoek naar een hogedrukreiniger, een stofzuiger, schrobmachine of veegmachine? Wij helpen u graag bij het vinden van de beste reiniger passend bij uw wensen. Op slechts 10 minuten rijden vanaf Leeuwarden is ons bedrijf gevestigd. In onze showroom kunt u rustig alle machines bekijken en onder het genot van een bakje koffie geven wij u graag een passend en eerlijk advies.

Ook het onderhoud van uw machines bij Bosgra

Ons bedrijf bestaat niet alleen uit een winkelpand en showroom, maar ook uit een gecertificeerde werkplaats met magazijn. U kunt dan ook voor al uw onderhoud en reparaties bij ons terecht. Ook leveren wij al onze machines gebruiksklaar aan de klanten af. Dit wil zeggen; compleet met eventueel brandstof en een goede uitleg van de machine. Zo kunt u direct aan de slag. 

 

Of maak een afspraak in onze winkel