• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Werkjassen en bodywarmers

Joh. Bosgra in Hardegarijp heeft een uitgebreid assortiment aan werkjassen en andere bedrijfskleding. De jassen en bodywarmers die wij u bieden zijn variërend in prijs en kwaliteit waardoor u als klant een ruime keuze heeft.

Wij werken voornamelijk met het merk Herock en kunnen u van dit merk dan ook een uitgebreid assortiment laten zien in onze showroom. Heeft u toch liever het merk Storvik of HaVep? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitzoeken van uw werkkleding! We kunnen de werkkleding ook voor u laten bedrukken of borduren met uw bedrijfsnaam en logo.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Winterjassen

Onze warme winterjassen zijn berekend op gure weersomstandigheden. Buiten werken in de herfst en winter is niet altijd even fijn, daarom zorgen wij dat u in ieder geval warm en droog blijft in onze professionele winterjassen. De jassen zijn waterdicht, niet alleen bij een klein buitje, maar ze houden u de hele dag warm en droog. Werkt u veel buiten? Neemt u ook eens een kijkje bij onze regen- en thermokleding!

Ruim assortiment aan werkkleding bij Bosgra

Niet alleen voor de professional hebben wij een uitgebreide keuze aan werkkleding, maar ook de particulier helpen wij graag verder. Wij werken met verschillende merken waardoor wij voor ieder wat wils hebben. Een ruime voorraad hebben wij van het merk Herock, maar ook de merken Storvik en HaVep zijn goed vertegenwoordigd bij Bosgra. Wij hebben natuurlijk niet alleen maar warme winterjassen, maar ook voor werkbroeken, reflectiekleding, werkschoenen, overalls, PBM's, regenkleding, werkhandschoenen kunt u bij ons terecht!. 

Borduren en Bedrukken

U heeft net een warme werkjas uitgezocht en wilt hier als professional natuurlijk uw bedrijfslogo op laten drukken of borduren. Wij kunnen het bedrukken en borduren in uw eigen huisstijl helemaal voor u verzorgen, neem hiervoor gerust contact met ons op. Naast Herock leveren we ook nog werkkleding van o.a. de volgende merken: Havep, Fristads en Storvik.

Of maak een afspraak in onze winkel