• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Pbm persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) worden gebruikt door mensen die beroepen uitoefenen waar risico's aan verbonden zijn, om letsel en lichamelijke schade te voorkomen. Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen is de meest directe manier om risico’s tijdens het werken te verminderen.

Bosgra levert voor zowel uw werk in de tuin, op de boerderij of op de bouw de juist PBM’s, zoals gehoorbescherming, gezichtsbescherming, veiligheidsbroeken met snijwondbescherming, handschoenen en werkschoenen van o.a. de merken Peltor, 3M, Uvex, MSA, Stihl en Bolls.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Gehoorbescherming

Gehoorschade is een veel voorkomend probleem, dit wordt niet alleen veroorzaakt door luide muziek tijdens het uitgaan, maar ook door blootstelling aan veel lawaai op de werkvloer. Het is dan ook verplicht om tijdens bepaalde werkzaamheden gehoorbescherming te dragen, maar ook zeker aan te raden bij het gebruikt van bijvoorbeeld een kettingzaag of een heggenschaar. Om uw oren te beschermen kunt u kiezen uit; oordopjes, gehoorkappen en gehoorbeugels. Ook is het mogelijk uw telefoon aan te sluiten op een gehoorkap zodat uw kunt bellen of muziek kunt luisteren tijden de werkzaamheden. Graag adviseren wij u over de best passende gehoorbescherming voor uw werkzaamheden.

Gezichtsbescherming bij Bosgra

Wilt u alleen uw ogen beschermen, dan raden wij u aan een veiligheidsbril te dragen. Als dit niet voldoende is komt u terecht bij een gelaatsbeschermer. Dit is een gelaatskap welke bevestigd wordt aan een helm of aan de oorbeschermers en u kunt kiezen uit een gaas of kunststof scherm. Het kunststof scherm beschermd tegen vloeibare substanties, de kap van gaas beschermd vooral tegen stof en splinters. Naast persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw gezicht koop u ook zaagbroeken met snijbescherming bij Bosgra in Hardegarijp.

Alles onder één dak in onze showroom in Hurdegaryp

Naast de uitgebreide showroom met een ruim assortiment aan werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen beschikt Bosgra over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs. Voor uw werkkleding misschien niet noodzakelijk, maar voor uw machines natuurlijk erg handig! Buiten de werkkleding vindt u in onze showroom onder andere heggenscharengrasmaaierskettingzagenbladblazerszitmaaiers, en een ruime assortiment aan accu machines.

 

Of maak een afspraak in onze winkel