Speelgoed

Speelgoed

U vindt bij ons een uitgebreide collectie Rolly Toys traptractoren en miniaturen van Bruder, Siku, Universal Hobbies, Britains en Ros
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Skelters en trampolines

Joh. Bosgra BV is officieel Mammoet-dealer. Mammoet skelters onderscheiden zich van andere merken door hun solide bouw en technisch vernuft. Alle Mammoet skelters zijn getest op veiligheid volgens de Europese norm voor veiligheid van speelgoed. Voor alle Mammoet producten geldt 6 jaar garantie op het frame. In onze showroom kunt u de diverse modellen skelters van Mammoet ook testen. Wilt u er ook nog een passagiersstoel of een kiepaanhanger bij? Ook dat kan.

Als dealer van Etan trampolines hebben we een uitgebreid assortiment trampolines. Ronde en rechthoekige trampolines in diverse kwaliteitsklassen, allemaal met de hoogste veiligheidsnormen.Vaak maken ouders zich zorgen over de veiligheid van hun kinderen op een trampoline. Wanneer u zich goed informeert, kunt u er voor zorgen dat uw kinderen naar hartelust trampoline kunnen springen.Het begint natuurlijk allemaal bij de aanschaf van een degelijke trampoline.

Let met name op de dikte en breedte van het randkussen, staaldikte van het frame en garantietermijnen. Wij geven u graag een goed advies voor de beste en veiligste trampoline in uw situatie. Losse onderdelen, zoals randkussens en veren zijn ruim op voorraad. Daarnaast is er ook een grote keus in accessoires, zoals veiligheidsnetten en inground kits om uw trampoline in te graven.

Of maak een afspraak in onze winkel