• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Speelgoed

Speelgoed

U vindt bij ons een uitgebreide collectie Rolly Toys traptractoren en miniaturen van Bruder, Siku, Universal Hobbies, Britains en Ros. Ook bieden wij u het gele assortiment Etan trampolines aan.
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Speelgoed voor zowel binnen als buiten!

Joh. Bosgra BV heeft een ruime keuze aan speelgoed. Minitractoren van Bruder en Siku, met bijbehorende materialen als dieren, hooibalen en zelfs complete bouwpakket voor een boerderij. Ook hebben wij traptrekkers, kruiwagens en grasmaaiers om lekker buiten mee te spelen.

Als dealer van Etan trampolines hebben we een uitgebreid assortiment trampolines. Ronde en rechthoekige trampolines in diverse kwaliteitsklassen, allemaal met de hoogste veiligheidsnormen.Vaak maken ouders zich zorgen over de veiligheid van hun kinderen op een trampoline. Wanneer u zich goed informeert, kunt u er voor zorgen dat uw kinderen naar hartelust trampoline kunnen springen.Het begint natuurlijk allemaal bij de aanschaf van een degelijke trampoline.

Let met name op de dikte en breedte van het randkussen, staaldikte van het frame en garantietermijnen. Wij geven u graag een goed advies voor de beste en veiligste trampoline in uw situatie. Losse onderdelen, zoals randkussens en veren zijn ruim op voorraad. Daarnaast is er ook een grote keus in accessoires, zoals veiligheidsnetten en inground kits om uw trampoline in te graven.

Of maak een afspraak in onze winkel