• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Overalls

Een overall kunt u gemakkelijk over uw normale kleding aan trekken om deze te beschermen tegen vuil. Vaak gebruikt op boerenbedrijven, in garages, in de bouw en werkplaatsen. Overalls zijn er in verschillende typen, bijvoorbeeld de amerikaanse overall, de rally overal, de regen overall en meer.

Bij Bosgra vindt u o.a. overalls van de merken Stihl, HaVep, M-wear, Herock en Terrax. Niet alleen zijn er verschillende typen overalls, ook zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. En roze overall in de kindermaat 86? Deze hebben wij voor u klaar liggen in onze showroom!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten overalls

De meest gangbare overall is degene die sluit door middel van drukknopen, deze is verkrijgbaar in heel veel kleuren en maten, zelfs voor de kleinste kinderen! De tuinbroek spreek voor zich en de rally overall sluit doormiddel van een rits. Ook zijn er speciale regen overalls (waterdicht) en gevoerde overalls voor de koude dagen.

Comfortabele werkkleding 

Het is belangrijk dat uw werkkleding comfortabel zit zodat u niet belemmerd wordt in uw werkzaamheden. Daarom raden wij u ook aan kleding van een goede kwaliteit te kiezen. Bijvoorbeeld onze Herock werkkleding. Herock biedt voor de gemotiveerde klusser tot en met de goed uitgeruste professional een zeer complete lijn betaalbare werkkleding. Ook kunt u voor de merken Havep, Storvik, Terrax, Sioen, M-wear en Santino bij ons terecht. Kortom een uitgebreide keuze aan prijs en kwaliteit!

Bedrukken of borduren van uw Overall bij Bosgra

U heeft een uitgebreide keuze in verschillende overalls en andere kleding. Als professional wilt u natuurlijk uw logo op uw overall laten drukken of borduren. Wij kunnen het bedrukken en borduren in uw eigen huisstijl helemaal voor u verzorgen, neem hiervoor gerust contact met ons op. 

Of maak een afspraak in onze winkel