• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Werkbroeken

Bij Joh. Bosgra in Hurdegaryp vindt u een uitgebreid assortiment aan werkbroeken van de merken Stihl, Herock, Havep, Storvik en Terrax. U heeft de keuze uit veel verschillende soorten broeken, het is hierbij belangrijk om te letten op de functionaliteit, het materiaal en het model!

Zo hebben  wij een damesmodel werkbroek van Herock, een broek met kniestukken van Terrax, een zaagbroek van Stihl en ook voor korte broeken bent u bij Bosgra op het goede adres. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de broek die bij u past en dat voor een nette prijs.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Werkbroeken met kniebescherming

Super handig als je veel op je knieën moet zitten, bijvoorbeeld tijdens het straten of het werken in de tuin. Ter hoogte van de knieën zitten speciale zakken waar een kniestuk in gedaan kan worden. Deze kniezakken zijn vaak extra verstevigd en waterafstotend waardoor je ook tijdens minder weer op de knieën kan werken. De speciale kniestukken schuif je gemakkelijk in de kniezakken en maken het werken een stuk fijner!

Zaagbroeken van Stihl

Tijdens het werken met een kettingzaag is het wel zo veilig om beschermende kleding te dragen. De zaagbroeken van Stihl worden vervaardigd van hoogwaardige, gemakkelijk te onderhouden en prettig te dragen materialen. De zaagbroek beschermt je benen tegen zaagongevallen. Zodra de kettingzaag de stof van de broek raakt slaat deze uit. Dit komt door de verschillende lagen kunststof vezels verwerkt in de broek. Deze vormen, op het moment dat ze met de zaag in aanraking komen en prop, deze zorgt ervoor dat de ketting direct op het tandwiel vastloopt. Ook is het aan te raden om zaaghandschoen, zaagschoenen, een zaagjas en een helm te dragen. 

Al uw werkkleding bij Bosgra

In ons assortiment vindt u niet alleen een ruime keuze aan werkbroeken, maar ook werkjassen, laarzen, klompen, regenkleding, werkschoenen en meer! Ook persoonlijke beschermingsmiddelen zoals, gehoorkappen, helmen, mondkapjes, zaagbroeken en veiligheidsbrillen vindt u bij ons terug. 

Of maak een afspraak in onze winkel