• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Tuinmachines

Tuinmachines

Bent u opzoek naar een tuinmachine? In het complete assortiment van Bosgra vindt u alle machines die het werken in uw tuin gemakkelijker maken, dit voor zowel de particulier als de professional! Denk hierbij aan verticuteermachinesonkruidborstelmachineskantensnijderstuinfrezenhakselaarskloofmachinesgrondboren en meer.

Staat uw machine er niet bij? Neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Tuinmachines voor zowel de Particulier als de Proffesional

Niet alleen voor thuisgebruik, maar ook voor de professional hebben wij een uitgebreid assortiment aan tuinmachines. In onze showroom staan onze ervaren verkopers voor u klaar om samen met u de beste keuze te maken betreffende uw nieuwe machine. Ook kunnen ze u alle ins en outs vertellen betreffende de machines. Neemt u voor vragen gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder en geven u een eerlijk advies.

Ruime voorraad in onze showroom

Heeft u een machine nodig voor het onderhoud van uw tuin? In Hardegarijp vindt u onze showroom met een ruime voorraad aan tuinmachines. Wij bieden verschillende accumachines aan, maar hebben natuurlijk ook elektrische en benzine machines staan. Accumachines hebben veel voordelen, zo zijn ze vaak een stuk stiller dan de benzine variant en heeft u geen last van een snoer. In ons assortiment vindt u machines voor zowel de particulier als de Hovenier. 

Bosgra voor uw onderhoud en reparaties

In onze moderne werkplaats met Bovag gecertificeerde monteurs kunt u terecht voor al uw onderhoud en reparaties aan uw tuinmachines. Bovendien beschikken we over een magazijn met een uitgebreide voorraad onderdelen. Bel (0511-472025) of mail (info@bosgra.nl) ons voor een offerte of voor meer informatie.

Of maak een afspraak in onze winkel