• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Reflectiekleding

Vaak te herkennen aan de fluoriserende kleur geel of oranje, reflectiekleding of veiligheidskleding. De fluoriserende kleuren in combinatie met de reflecterende striping zorgen er voor dat u in het donker goed zichtbaar bent.

Met het dragen van reflectiekleding is het werken in de buitenlucht een stuk veiliger en bij bepaalde werkzaamheden ook nog eens verplicht! Veiligheidsvesten, broeken, jassen en overalls, bij Bosgra vindt u een ruime voorraad aan reflectiekleding. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Veilig werken met een Reflectiejas

Met een reflecterende jas is het werken in de buitenlucht niet alleen warm en comfortabel, maar ook nog eens super veilig! Een veiligheidsjas zorgt er voor dat je goed zichtbaar bent. Een goede veiligheidsjas zorgt voor bescherming tegen het weer, maar ook voor extra zichtbaarheid op onoverzichtelijke punten.

Verschillende soorten veiligheidskleding

Wij hebben verschillende soorten reflectiekleding in ons assortiment. Reflectiejassen, reflectiebroeken, reflectievesten en reflectie overalls. Reflectiekleding voor bepaalde werkzaamheden moet aan veiligheidseisen voldoen. Ons medewerkers informeren u graag over de best passende kleding voor uw werkzaamheden.

Alles onder één dak in onze showroom in Hardegarijp

Naast de uitgebreide showroom met een ruim assortiment aan werkkleding beschikt Bosgra over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs. Voor uw werkkleding misschien niet noodzakelijk, maar voor uw machines natuurlijk erg handig! Buiten de werkkleding vindt u in onze showroom onder andere kettingzagen, bladblazers, grasmaaiers, zitmaaiers, heggenscharen, een ruime assortiment aan accu machines.

Of maak een afspraak in onze winkel