Ruiterhuis
Of u nu net begint met de paardensport of hier al een tijdje in mee draait, in ons assortiment hebben we wat u zoekt!

Neem een kijkje in ons Ruiterhuis

Ruiterhuis Bosgra is de grootste ruitersportzaak van Friesland met meer dan 2.000 m2 kwaliteitsartikelen voor ruiter, menner en paard. In onze winkel en in onze webwinkel vindt u een zeer breed assortiment ruitersportartikelen voor de beginnende paardensportliefhebber tot en met de professional. U heeft de keuze uit vele verschillende merken. Schoenen van Ariat, een jas van Eurostar of een rijbroek van QHP. Een groot assortiment aan basisartikelen aangevuld met de nieuwste collecties, leukste trends en altijd een goed advies!

Naast de vele bekende merken zoals o.a. Ideal, Ariat, Anky, Bucas, Cavallo en Charles Owen vindt u bij ons ook artikelen van Powerhorse. Powerhorse zet doormiddel van een samenwerking met verschillende leveranciers en ruitersportspeciaalzaken artikelen op de markt met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Maandelijks heeft Powerhorse een zeer interessante actie voor u als consument. De actie van de maand is altijd te vinden op de homepage van het Ruiterhuis en van Powerhorse.

Een groot deel van onze artikelen is te bestellen via de webwinkel, maar onze collectie is groter. Mocht u iets nodig hebben wat niet op de site staat, kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor het passen van zadels en tuigen kunt u terecht in onze eigen binnenbak. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken (0511-472025). De familie Bosgra heeft reeds 40 jaar ervaring in de ruitersport. Ons deskundige team geeft u graag persoonlijk advies in de winkel, telefonisch of per mail.