• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Regen- en thermokleding

Werkt of sport u veel buiten? Dan is kleding die u warm en droog houdt wel zo fijn! Bij Bosgra bieden wij u een uitgebreid assortiment aan regen- en thermokleding van o.a. de merken M-wear, Craft en Storvik.

Een Craft thermoshirt onder uw regenkleding zorgt ervoor dat uw lichaam optimaal tegen de kou beschermd wordt. U zweet minder en houdt de warmte beter vast. De regenkleding zorgt ervoor dat u tijdens regenachtig weer niet nat wordt en zo gewoon door kunt gaan met uw werkzaamheden. Ook voor gevoerde werklaarzen en voor thermolaarzen bent u bij Bosgra aan het juiste adres

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Regenkleding

Regenkleding kan erg handig en zelfs noodzakelijk zijn in bepaalde situaties. Onder regenkleding verstaan wij de regenjas, de regenbroek (samen het regenpak) of de regenoverall. De regenjassen- en broeken zijn bij ons los verkrijgbaar. Er handig om even snel over uw gewone kleding aan te trekken als er een bui aan komt. De regenoverall wordt vooral gebruikt als spuitoverall, bij bijvoorbeeld het afspuiten van smerige machines met de hogedrukspuit.

Thermokleding

Door het dragen van thermokleding koelt u minder snel af zodat u langer warm blijft.  Er zijn verschillende soorten thermokleding verkrijgbaar. Thermo ondergoed wordt direct op de huid gedragen onder de normale kleding. Dit zorgt ervoor dat u minder snel zweet en langer droog en warm blijft. Het dragen van meerdere lagen isoleert ook nog eens de warmte! Thermokleding wordt veel gedragen tijdens het werken buiten en tijdens het sporten;  hardlopen, wandelen, paardrijden en tijdens de wintersport. Maar thermokleding is niet alleen voor mensen die veel in beweging zijn, juist als uw stil zit wordt u eerder koud en kan thermokleding een uitkomst zijn!

Alles onder één dak in onze showroom

Naast de uitgebreide showroom met een ruim assortiment aan werkkleding beschikt Bosgra over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs. Voor uw kleding niet noodzakelijk, maar voor uw machines natuurlijk erg handig! Buiten de werkkleding vindt u in onze showroom onder andere grasmaaierskettingzagenbladblazerszitmaaiersheggenscharen en een ruime assortiment aan accu machines

Of maak een afspraak in onze winkel