• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Onkruidborstelmachines

Is al dat onkruid u een doorn in het oog? Met de onkruidmachines van Bosgra kunt u eenvoudig en milieuvriendelijk onkruid verwijderen. Geen gebruik van chemicaliën en direct resultaat! Ideaal voor grote terreinen van bijvoorbeeld maneges, garages, stratenmakers, loonbedrijven, winkelcentra enzovoort. 

Bij Bosgra in Hardegarijp hebben wij verschillende onkruidborstelmachines op voorraad staan en adviseren u graag over de beste machine voor uw werkzaamheden. Ook hebben wij een onkruidborstelmachine in de verhuur! Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Onkruid verwijderen zonden chemicaliën

Door middel van een onkruidmachine verwijdert u al het onkruid zonder moeite en zonder gebruikt van chemische producten! Bestrijdingsmiddelen die onkruid vernietigen zijn oplossingen voor een korte termijn en helaas vaak op lange termijn schadelijk voor het milieu. Ook kan het bij verkeerd gebruik uw mooie planten aantasten! Een onkruidborstelmachine is veilig voor mens en milieu en verwijderd door middel van de stalen borstels al het onkruid op zijn pad en laat uw bestrating keurig achter.

Een onkruidmachine voor thuisgebruik en voor de Professional

Wanneer de temperatuur boven de 12 graden ligt, schiet het onkruid de grond uit. Als u beschikt over een grote oppervlakte aan bestrating dan is het bestrijden van onkruid een hele klus. Met een onkruidmachine is deze klus zo geklaard! Zonder moeite laat deze machine uw bestrating netjes en onkruid vrij achter. Voor uw bedrijfsterrein, parkeerterrein, bij winkelcentra, een onkruidmachine komt overal van pas. Voor zowel particulier gebruik als professional.

Borstelmachine huren bij Bosgra

Mocht u er nog niet aan toe zijn een onkruidmachine te kopen, of wilt u deze eens testen? Bij Bosgra is het mogelijk een onkruidborstelmachine te huren. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. 

 

Of maak een afspraak in onze winkel