• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Hakselaars

Bent u opzoek naar een hakselaar? Dan bent u bij Joh. Bosgra in Hurdegarijp aan het goede adres. Met een hakselaar kunt u zowel takken en struiken versnipperen, als ook plantenresten en gras. Op deze manier ontstaat natuurlijke compost.

U kunt kiezen uit elektrische hakselaars en hakselaars met een benzinemotor. Elektrische hakselaars worden vaak gekozen voor particulier gebruikt, die met benzine motor zijn geschikt voor de grotere tuinen, u bent dan niet afhankelijk van stroom. In ons assortiment versnipperaars vindt u de merken Stihl en Eliet.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Benzine hakselaar

Geen stroom aansluiting in de buurt? Benzine hakselaars zijn uitermate geschikt voor grote tuinen waar een krachtige prestatie moeten worden geleverd. Zelfs de dikke takken kunnen verwerkt worden en geen stoom aansluiting is niet nodig!

Elektrische hakselaars

Geluidsarm werken en u heeft een stroomaansluiting in de buurt? De elektrische hakselaars zorgen ervoor dat het volume van uw tuin afval verkleind wordt en er compost ontstaat.

Bosgra voor al uw onderhoud en reparaties

In onze moderne werkplaats met zeer ervaren monteurs kunt u terecht voor al uw onderhoud en reparaties aan uw tuinmachines. Bovendien beschikken we over een magazijn met een uitgebreide voorraad onderdelen. Bel (0511-472025) of mail (info@bosgra.nl) ons voor een offerte of voor meer informatie.

Of maak een afspraak in onze winkel