• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Generatoren

Geen stroom bij de hand? Dan is een generator de uitkomst! Een generator of aggregaat wekt stroom op door het gebruik van benzine. De motor zet benzine om in stroom zodat je, zonder stopcontact in de buurt, met stoom kunt werken. Erg handig op een bouwplaats of voor het klussen buiten huis! Joh.

Bosgra biedt u een ruim assoriment aan producten en adviseerd u graag over het beste product voor uw werkzaamheden! Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Hardegarijp.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Noodstroom

De stroom is uitgevallen! Gelukkig heeft u een aggregaat staan. Nu bent u voorlopig weer voorzien van stroom. Bedenk voor de aanschaf van een generator wel goed welke apparaten stroom moeten krijgen. Er zijn namelijk verschillende soorten generatoren, de ene heeft meer power dan de andere en kan hierdoor ook meerdere machines laten werken!

Ook voor de brandstof voor uw Generator kunt u bij Bosgra terecht!

Voor brandstof voor uw generator kunt u het beste alkylaatbenzine gebruiken. Dit is veel vriendelijker voor het milieu en schoner dan 'gewone' benzine. Daarmee helpt u niet alleen het milieu maar ook uw tuinmachine. Want ook voor de levensduur van uw aggregaat is het veel beter!

Onderhoud en reparatie van uw Generatoren

Bosgra beschikt naast de uitgebreide showroom ook over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs. Hierdoor kunnen wij al onze machines direct gebruiksklaar afleveren, compleet met proffessionele brandstof van Stihl of Aspen! Ook na de aanschaf kunt u voor het onderhoud van uw machine bij ons terecht.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Of maak een afspraak in onze winkel