• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Tuinfrezen

Een tuinfrees wordt gebruikt om een stuk grond zaaiklaar te maken. De frees maakt de grond los zodat er voldoende zuurstof bij komt. Door de luchtige structuur van de grond kunnen de wortels van de planten gemakkelijk een weg naar beneden vinden om zich daar te goed te doen aan water en voedingsstoffen. Met een tuinfrees is de grondbewerking een stuk sneller en gemakkelijker dan met de hand.

Wilt u een tuinfrees kopen? Dan bent u bij Bosgra in Hardegarijp aan het juiste adres. Wij leveren u de machines voor een goede prijs en voorzien u graag van deskundig advies.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Honda tuinfrezen

Honda heeft veel verschillende soorten tuinfrezen, hoe zwaarder de klus, hoe groter de frees! De Micro tuinfrees is speciaal ontwikkeld voor de lichtere tuinwerkzaamheden en de Compact tuinfrezen zijn speciaal gemaakt voor het aanpakken van grotere stukken grond. Voor alle Honda tuinfrezen zijn verschillende opzetstukken verkrijgbaar, bijvoorbeeld de ontmosser om uw gras van mos te ontdoen of de aanaarder om geulen te creëren. Kortom veelzijdige machines met vele talenten!

Service van Bosgra

Een breed assortiment, service en kennis is waar Bosgra al meer dan 50 jaar voor staat. Ons brede assortiment bevat grote merken die zich onderscheiden door kwaliteit en innovatie. Bijvoorbeeld Böckmann paardentrailers, Anky ruitersport artikelen, Kieffer zadels, Deutz-Fahr tractoren, Honda zitmaaiers en Stihl kettingzagen. Advies door de experts, gratis verzending boven de €49,- en een breed assortiment zijn de grote voordelen van onze webwinkel. 

Alles onder één dak op slechts 15 minuten van Drachten en 10 minuten van Leeuwarden en Dokkum. 

Naast de uitgebreide showroom beschikt Bosgra over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs, dus ook na de aanschaf kunt u voor onderhoud bij ons terecht. Al onze machines leveren we gebruiksklaar af. Dat wil zeggen; compleet met professionele brandstof van Stihl of Aspen en een degelijke uitleg van de machine.

 

Of maak een afspraak in onze winkel