Stokzagen

Wilt u een hoog snoeier kopen? Veilig staan en toch hoog snijden met de Stihl hoogsnoeier. Met maximaal vijf meter werkbereik kunt u zonder hef apparaat bosjes uitdunnen en fruitbomen een bepaalde vorm geven. U spaart daarbij uw krachten dankzij onze draagsystemen die het gewicht gelijkmatig verdelen over de rug, de schouders en de heup, en dus effectief helpen bij langer gebruik. Bij Bosgra in Hardegarijp vindt u een uitgebreid assortiment aan Stihl Stokzagen. Wij adviseren u dan ook graag over de best passende zaag voor uw werkzaamheden.
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Stokzaag kopen bij Bosgra in Hurdegaryp op slechts 10 minuten vanaf Leeuwarden

Bent u opzoek naar een hoogsnoeier? In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment aan stokzagen zodat u deze gemakkelijk kunt bekijken en eventueel kunt testen. Komt u gerust langs bij Bosgra in Hurdegaryp voor goed advies en een bakje koffie.

De voordelen van een hoogsnoeier

  • staan op een veilige afstand
  • hoog snoeien
  • maximaal 5 meter werkberijk
  • krachten sparen door handig draagsysteem

Stokzaag of hoogsnoeier kopen in Friesland

Bosgra is officieel dealer van de meest gerenommeerde merken kettingzagen, door deze partnerschappen beschikt Bosgra over de meest actuele kennis, en kan hierdoor een juist en vakkundig advies geven. Ook beschikken wij over een groot magazijn met veel voorraad, hierdoor kunnen we bijna altijd direct leveren.

Bosgra is dealer van de merken; Stihl en Ego

 

Of maak een afspraak in onze winkel