Stihl kettingzagen benzine

De Benzine kettingzagen van het merk Stihl zijn in te zetten bij bijna iedere zaagklus. Het assortiment van Stihl is zo uitgebreid dat er voor elke klus een geschikte kettingzaag te vinden is. De benzinekettingzagen van Stihl hebben een vermogensspectrum van 1,6 tot 8,7 PK, van de compacte hobbyzaag tot de beresterke profizaag. Vele Stihl machines zijn standaard met speciale comfortvoorzieningen uitgerust, te herkennen aan de ,,C'' in de productnaam. De ,,E'' staat bijvoorbeeld voor Ergostart en de ,,B'' voor de kettingsnelspanner. Wilt u liever geluidsarm zagen zonder uitlaatgassen? Kijkt u dan eens bij onze accukettingzagen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Stihl benzine kettingzagen voor tuin en land

De lichte kettingzagen van Stihl zijn optimaal geschikt voor het onderhoud van percelen, voor het effectief zagen van haardhout, voor het in vorm houden van bomen of voor het uitdunnen van het bos. Zoals alle STIHL motorzagen combineren zij een hoog vermogen met een optimale gebruiksvriendelijkheid en bepalen de standaard voor wat betreft het comfort. U vindt bij Bosgra al een lichte Stihl motorzaag vanaf €204,-

Een uitgebreide collectie aan Stihl kettingzagen bij Bosgra bv.

In onze showroom vindt u een complete collectie aan Stihl benzin motorzagen. Graag helpen wij u bij het maken van de goede keuzes en adviseren wij u over de kettingzaag die het beste bij u en uw gazon past. U bent welkom in onze showroom en kunt hier ook zelf de machines testen, dit allemaal op slechts 10 minuten rijden vanaf Leeuwaren, Dokkum en Drachten.

Onderhoud en reparatie van uw Kettingzaag

Bosgra beschikt naast de uitgebreide showroom ook over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs. Hierdoor kunnen wij al onze machines direct gebruiksklaar afleveren, compleet met proffessionele brandstof van Stihl of Aspen! Ook na de aanschaf kunt u voor het onderhoud van uw kettingszaag bij ons terecht.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

 

Of maak een afspraak in onze winkel