Kettingzagen accu

Wilt u geluidsarm en zonder uitlaatgassen zagen, maar liever zonder snoer werken? Of is uw tuin te groot om makkelijk elektrisch te kunnen zagen? Dan is een accu kettingzaag de oplossing voor u! De bewegingsvrijheid is natuurlijk een groot voordeel van een accu kettingzaag ten opzichte van een elektrische kettingzaag. Een accu kettingzaag is eenvoudig in het gebruik, milieuvriendelijk en geluidsarm. De accu's zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen, zodat u de looptijd van de machine zelf kunt bepalen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Kettingzagen van het merk Stihl

De accu kettingzagen van STIHL leveren topprestaties en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Ze zijn de ideale keuze voor het zagen van brandhout, in de tuinbouw en het werken in gesloten ruimten. De accu kettingzagen van het STIHL COMPACT AccuSysteem zijn ideaal voor de prijsbewuste huis- en tuineigenaar terwijl de accu kettingzagen van het STIHL PRO AccuSysteem geschikt zijn voor grotere tuinen en professioneel gebruik.

EGO accu kettingzagen bij Bosgra in Hardegarijp

De Ego accu kettingzaag is 1 van de krachtigste oplaadbare producten in zijn soort. Met de sterkste 56V Lithium-Ion batterij heeft deze kettingzaag maar liefst 40 procent meer vermogen dan de meeste verkochte accu kettingzagen. De accu is demonteerbaar en past op alle EGO producten. De EGO POWER+Kettingzagen leveren de prestaties van een benzinemotor zonder lawaai, gedoe en walm.

De voordelen op een rijtje van de Accu kettingzaag

Een accu motorzaag is een handige maar ook zeker krachtige hulp bij het zagen van brandhout en in de tuinbouw. Deze accu kettingzaag hebben een aantal zeer sterke punten:

  • Weinig onderhoud
  • Milieu vriendelijk
  • Geen uitlaatgassen
  • Geluidsarm
  • 1 accu, verschillende machines
  • Snoerloos werken
Of maak een afspraak in onze winkel