Stihl kettingzagen elektrisch

Wilt u stil, krachtig en uitlaatgasvrij zagen? Dan is een elektrische Stihl kettingzaag perfect voor u! Een elektrische motorzaag is milieu vriendelijk, bied een hoog zaagcomfort en is geschikt voor bijna elke klus. Ook ideaal voor het gebruik in afgesloten ruimtes! Een elektrische zaag is vaak lichter in het gebruik, goedkoper in de aanschaf en onderhoud in vergelijking met een benzine kettingzaag. Alle elektrische Stihl kettingzagen zijn uitgerust met QuickStopSuper (Q), het kettingremsysteem voor nog meer veiligheid. Wilt u liever snoerloos zagen met de voordelen van de elektrische maaier? Neemt u dan een kijkje bij onze accukettingzagen

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van een elektrische kettingzaag

 • Milieuvriendelijk
 • Betrouwbaar
 • Stil
 • Goedkoop in aanschaf
 • Onderhoudsvriendelijk 
 •  

  Een elektrische kettingzaag: stil, betrouwbaar en milieuvriendelijk

  De elektrische kettingzagen blinken uit door hun hoge zaagcomfort. Een groot voordeel is dat ze weinig onderhoud nodig hebben, milieu vriendelijk zijn en geluidsarm zijn. Met een elektrische kettingzaag zaag je gemakkelijk door dikkere stammen en balken, maar voer je ook eenvoudig het fijne snoeiwerk uit. 

  Elektrische kettingzaag kopen? Bosgra in Hardegarijp heeft een uitgebreid assortiment

  Bent u opzoek naar een kettingzaag? In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment aan elektrische kettingzagen zodat u deze gemakkelijk kunt bekijken en eventueel kunt testen. Komt u gerust langs bij Bosgra in Hurdegaryp voor goed advies en een kopje koffie. 

   

Of maak een afspraak in onze winkel