Stofzuigers

Bent u opzoek naar een goede hulp in de huishouding? De krachtige alleszuigers van Stihl en Kärcher zuigen in een handomdraai alles schoon en zijn inzetbaar voor iedere klus!

Dankzij de professionele techniek zijn deze apparaten klaar voor de meest uiteenlopende schoonmaakklussen. Stof, metaalspaanders, vuil en vloeistoffen, niets weerstaat de krachtige zuigkracht van deze stofzuigers. Toch liever een hulp bij het netjes houden buitenhuis? Kijkt u dan eens bij onze veegmachines.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Kärcher stofzuigers

Kärcher levert stofzuigers in alle soorten en maten. Handzuigers, stofzuigers zonder of met stofzuigerzak, maar ook stofzuigers met waterfilter. Deze stofzuigers met waterfilter zorgen er niet alleen voor dat de vloeren grondig gereinigd worden, maar zorgen tegelijkertijd dat de kamerlucht schoner en frisser wordt. Meer meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Stofzuiger kopen bij Bosgra op slechts 10 minuten vanaf Leeuwarden

Graag helpen wij u bij het maken van de goede keuzes en adviseren wij u over de alleszuiger die het beste bij uw werkzaamheden past. U bent welkom in onze showroom en kunt hier ook zelf de machines testen, dit allemaal op slechts 10 minuten rijden vanaf Leeuwaren.

 

 

Of maak een afspraak in onze winkel