Veegmachines

Veegmachines zijn degelijke machines die u veel werk uit handen nemen. Met hun verschillende modellen en werkbreedtes zijn deze ‘werkpaarden’ inzetbaar voor elke situatie. De veegmachine maakt uw oprit, terras en de paden vrij van bladeren, sneeuw, maai resten en ander afval en dit allemaal wel zes keer sneller dan met een bezem. Dankzij de flexibele instellingen kunnen de veegmachines op verschillende ondergronden gebruikt worden met verschillende accessoires. Hierbij moet u denken aan een sneeuwschuiver, een borstel en zoutstrooier. Mulitifuncioneel dus!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Accessoires voor de veegmachine

Er zijn verschillende accessoires leverbaar zoals een stofkap, opvangbak, blad en mestschuiver, sprenkelinstallatie en sneeuwkettingen. Neem gerust contact op voor meer informatie en een deskundig, eerlijk advies.

De veegmachine als sneeuwschuiver

Sneeuw kan heel leuk zijn, maar vaak is het wel noodzakelijk om in ieder geval de oprit vrij te maken. Met de sneeuwschuif als accessoire heeft u binnen de kortste keren een sneeuwschuiver in plaats van een veegmachine. Mocht het erg glad zijn is het ook nog mogelijk om sneeuwkettingen om de banden van uw veegmachine te zetten. 

Een veegmachine kopen bij Bosgra bv in Hardegarijp

In onze showroom in Hurdegaryp, op slechts 10 minuten rijden vanaf Dokkum, kunt u terecht voor uw veegmachine. Wij hebben meerder modellen op voorraad staan welke u onder het genot van een bakje koffie rustig kunt bekijken. Graag adviseren wij u over de best passende veegmachine voor uw situatie.

Of maak een afspraak in onze winkel