• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Hogedrukreinigers

Bent u opzoek naar een hogedrukreiniger voor een schoonmaak klus? Ons uitgebreide assortiment zorgt voor perfecte netheid! Met de Kärcher en Stihl reinigers kunt u alle schoonmaak klussen probleemloos klaren.

De Kärcher en Stihl hogedrukreinigers zijn er voor de professional als voor de particulier. Deze zijn slijtvast en bijzonder duurzaam. Welke hogedrukreiniger voor u het beste werkt? Neem gerust contact met ons op en we geven u graag een eerlijk en passend advies.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een Hogedrukreiniger

Bij het kiezen van een hogedrukreiniger is het belangrijk om te kijken naar het aantal bar (de werkdruk). Over het algemeen geldt dat je met een hogere werkdruk (aantal bar), grotere verontreiniging kunt reinigen. Dus hoe groter het oppervlak en hoe hardnekkiger de viezigheid, hoe meer bar de hogedrukreiniger nodig heeft.

Een hogedrukreiniger geschikt voor iedere klus!

Heeft u houten stoelen met groene aanslag, een terras helemaal onder het mos, een auto met smerige velgen? U kunt het zo gek niet bedenken of de hogedrukreiniger krijgt het weer schoon. Onze hogedrukreinigers hebben een duurzame en slijtvaste contructie waardoor ze jaren mee kunnen en zorgen dat u snel, grondig en gemakkelijk kunt reinigen. 

Hogedrukreinigers voor zowel de professional als de particulier bij Bosgra bv

In onze showroom vindt u hogedrukreinigers in verschillende soorten en maten. Als professional kunt u bij ons terecht voor de zwaardere typen reinigers voor het schoonmaken van grotere oppervlakken, maar ook voor de particulier hebben wij hele geschikt hogedrukreinigers die ook nog eens betaalbaar zijn. Komt u gerust eens langs en neem een kijkje in onze showroom.

Of maak een afspraak in onze winkel