Schrobmachines

Wilt u in plaats van die smerige doffe vloeren weer glanzende schone vloeren? Met de Kärcher schob-/zuigmachines worden uw vloeren hygiënisch en vlekkeloos schoon. Sprankelende resultaten zijn gegarandeerd en zelfs de inkepingen schitteren. Met behulp van hoge contactdruk kunnen schrobmachines zowel gladde als oneven vloeren reinigen. Een winkelvloer, sporthal, magazijn of woonkamer reinigen of schrobben? U kunt bij Bosgra terecht voor een schrobmachine voor iedere situatie.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Gebruiksvriendelijke en zuinige schrobmachines

Naast een optimaal schoonmaakresultaat onderscheiden onze schrobmachines zich door de hoge gebruiksvriendelijkheid. Ook zijn de schrob-/zuigmachines uitgerust met de modernste techniek waardoor de machines ook nog eens zeer zuinig te werk gaan.

Schrobmachines bij Bosgra bv

Neemt u gerust contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden betreffende onze schrobmachines. Wij zijn gevestigd in Hardegarijp waar u al onze machines kunt bekijken in onze showroom. Ook geven wij u met alle plezier een demonstratie, uiteraard onder het genot van een bak koffie. 

Of maak een afspraak in onze winkel