• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Frontmaaiers

Frontmaaiers zullen u helpen bij het onderhoud van grote groene vlaktes, maar ook kunt u gemakkelijk onder struiken en langs boorden maaien. Omdat het maaidek aan de voorkant zit, in tegenstelling tot het maaidek van de zitmaaier, zijn deze tuintractoren zeer wendbaar en hebben een korte draaicirkel. Een groot voordeel van een frontmaaier is natuurlijk uw comforabele zit positie, vanuit daar heeft u alle belangrijke bedieningselement bij de hand en zijn grote stukken gras gemakkelijk en snel te maaien. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Een frontmaaier kiezen voor uw tuin

Als u besluit een zitmaaier aan te schaffen, kan het een uitdaging zijn om te weten wat u zoekt. Er zijn zo veel verschillende soorten en maten tuintraktoren! Frontmaaiers zijn het meest geschikt voor tuinen met smalle doorgangen, bomen, struiken en andere obstakels. De frontmaaiers worden voorzien van een mulching maaidek. Met een mulchmaaier wordt het gras verhakseld en meteen als meststof verspreid over het gazon. Dit is maaien en bemesten in een!

Bij Bosgra vindt u frontmaaiers van de merken: Stiga, Honda en Ariens

Ook voor het onderhoud van uw frontmaaier kunt u bij Bosgra terecht

Naast de uitgebreide showroom beschikt Bosgra over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs. Hierdoor kunnen wij al onze machines direct gebruiksklaar afleveren, compleet met proffessionele brandstof van Stihl of Aspen! Ook na de aanschaf kunt u voor onderhoud bij ons terecht.

 Bij vragen of onduidelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

 

 

Of maak een afspraak in onze winkel