• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Zitmaaiers

Bent u opzoek naar een comfortabele zitmaaier voor grote oppervlakken met eventueel hoog gras? Dan is de tuintractor de ideale machine voor u! Er zijn verschillende modellen zitmaaiers te verkrijgen, maar een ding is zeker, het maaien wordt een stuk eenvoudiger met een kwalitatief goede machine! De maaiers die wij voor u hebben zijn van gerenommeerde merken zoals Stihl, Stiga, Honda en Ariens, Kubota. Zo weet u zeker dat u een tuintractor van hoge kwaliteit in huis haalt. Heeft u liever helemaal geen werk van het maaien? Dan zou een robotmaaier wellicht iets voor u kunnen zijn!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Zitmaaier met opvangbak, zij-uitworp of mulch

Er zijn verschillende soorten tuintractoren te verkrijgen. Modellen met opvangbak, zij uitworp of mulch. Deze modellen zijn weer uitgerust met verschillende soorten motoren. Bij de mulch maai methode wordt het gemaaide gras in kleine stukjes gehakt en verspreid over het gazon. Hierdoor houdt het gras langer vocht vast en zal het minder snel uitdrogen. Heeft u liever een schoon siergazon na het maaien? Dan is een zitmaaier met opvangbak de uitkomst voor u. Zo is er voor elk type tuin een geschikte zitmaaier te vinden!

Bosgra in Hardegarijp, alles onder 1 dak!

In onze showroom staan de verschillende soorten zitmaaiers uitgestald zodat u deze rustig kunt bekijken en eventueel kunt testen. Bosgra beschikt over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs. Hierdoor kunnen wij onze machines gebruiksklaar afleveren met de daarbij behorende proffessionele benzine. Ook zorgen onze monteurs voor al uw reparaties en onderhoud.

 

Of maak een afspraak in onze winkel