• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Grasmaaiers accu

Wilt u geluidsarm en zonder uitlaatgassen maaien, maar werkt u niet graag met een kabel? Of staan er teveel hindernissen in uw tuin om gemakkelijk elektrisch te maaien? Dan is een accu gazonmaaier de oplossing voor u! Bewegingsvrijheid is een groot voordeel van een accu grasmaaier. Ook is een accu grasmaaier geluidsarm en heeft u geen last van uitlaatgassen.

De accumachines zijn de ideale oplossing voor geluidsgevoelige omgevingen zoals ziekenhuizen, parken en woonzones. Dankzij het innovatieve modulesysteem zijn de accu's samen met de laders compatibel met alle machinegroepen. De accu's zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen, zodat u de looptijd van de machine zelf kunt bepalen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Een accu gazonmaaier: niets dan voordelen

De accugrasmaaiers bij Bosgra zijn uw krachtige en handige hulpjes in het onderhoud van uw gazon. Deze accu grasmaaiers beschikken over een aantal erg sterke troeven. Neem nu de krachtige lithium-ion-accu: die levert energie voor ongeveer 300m² perfect gemaaid gazon. Ook handig: deze accu kan bij elk stopcontact weer worden opgeladen. Ook zijn de accu grasmaaiers vrijwel trillingsvrij en zijn hierdoor super comfortabel in het gebruik!

Eén batterij, verschillende machines voor uw dagdagelijkse tuinwerken, zelfs op grotere oppervlakken!

Voor accumachines van Stihl, Ego en Stiga bent u in Hardegarijp aan het goede adres

Bent u opzoek naar een accu grasmaaier? In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment aan accumaaiers zodat u deze gemakkelijk kunt bekijken en eventueel kunt testen. Komt u gerust langs bij Bosgra in Hurdegaryp voor goed advies en een bakje koffie. 

 

 

 

Of maak een afspraak in onze winkel