• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Bosmaaiers benzine

Benzine bosmaaiers zijn er in verschillende soorten en maten. Van instap motorzeisen voor privé gebruikers, tot comfortabele, duurzame en krachtige bosmaaiers voor de professionals. Ideaal voor het trimmen en maaien van eigen gazons en grasranden, tot het onderhoud van het bos, landschappen en ander zwaar maaiwerk. Verder kan een benzine bosmaaier gebruikt worden voor het verwijderen van riet, hardnekkig onkruid en jong struikgewas. Bosmaaiers zijn bij ons verkrijgbaar met gebogen of rechte steel en kunnen gemakkelijk worden gestart. Heeft u liever een bosmaaier waarbij weinig onderhoud nodig is? Kijkt u dan eens bij onze accu bosmaaiers.  

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Soepel en veilig maaien met uw bosmaaier

Of u nu tuinier bent of hovenier, er is altijd een bosmaaier die bij u past. Hij doet alles wat u van hem vraagt - en nog meer. De stille en soepel lopende 4-taktmotoren zijn de lichtste en meest compacte in hun soort, en zeer makkelijk te starten door het superlichte vliegwiel – en ze hebben de laagste emissies. De supersoepele aandrijving met antivibratiekoppeling zorgt ervoor dat u geen last hebt van vervelende trillingen. Dus als uw werk erop zit, zijn uw armen nog niet te moe om dat welverdiende kopje koffie of thee op te tillen. Het comfortharnas hangt perfect over uw schouders en omdat hij op verschillende punten verstelbaar is, zit hij altijd comfortabel.

Koop uw bosmaaier bij bosgra op slechts 10 minuten rijden vanaf Leeuwarden

Bij het kopen van een bosmaaier moet u letten op een aantal belangrijke elementen. Dit hangt vooral af van de toepassing waar u de motorzeis voor wilt gebruiken. Bosgra Hardegarijp is, dankzij de centrale as, zeer goed bereikbaar en geeft u graag een passend advies. In onze showroom kunt u de verschillend modellen bosmaaiers rustig bekijken en eventueel uit testen. 

Of maak een afspraak in onze winkel