Aanhangwagens

Bosgra heeft een veelzijdig aanbod aan oerdegelijke aanhangwagens waardoor wij voor elke transport klus een passende aanhanger hebben. De kwaliteit van een topmerk voor een goede prijs en met een goede persoonlijke service. Wij hebben een ruime voorraad Anssems aanhangers en zijn bovendien ook dealer van het merk Böckmann met een groot assortiment aan aanhangwagens. Op onze website, maar ook in onze showroom staan verschillende soorten en maten aanhangers. Van gesloten aanhangwagens tot multitransporters en van plateauwagens tot bakwagens kunt u bij ons terecht. Weet u nog niet welk type aanhanger geschikt is voor u? Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden passend bij uw wensen. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom waar onze medewerkers voor u klaar zullen staan. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Welke rijbewijs heeft u nodig voor het rijden met een aanhanger of paardentrailer?

Wij krijgen vaak vragen over het benodigde rijbewijs voor het rijden met een aanhangwagen of een trailer. De geldige rijbewijzen in Nederland zijn B, B+ of BE. Het maximale toegestane gewicht bepaald welk rijbewijs u nodig heeft voor uw combinatie. Kijkt u hier voor meer meer informatie over de benodigde rijbewijzen voor het rijden met aanhanger of paardentrailer en om te bepalen welk rijbewijs u nodig heeft.

Zeer groot assortiment aan aanhangwagens

Staat de aanhanger van uw keuze niet in onze showroom? Wij helpen u graag met het samenstellen van de juiste aanhangwagen voor uw situatie. Gezien het feit dat wij al jaren dealer zijn van de merken Anssems en Bockman, kunnen wij u door onze ervaring probleemloos helpen aan een passende aanhangwagen zodat u veilig en vertrouwd op pad kunt. 

Ook voor onderdelen en reparaties

In onze moderne werkplaats met Bovag gecertificeerde monteurs kunt u terecht voor al uw onderhoud en reparaties. Bovendien beschikken we over een magazijn met een uitgebreide voorraad aan onderdelen. Komt u gerust langs in ons showroom in Hardegarijp, bel 0511-472025 of mail ons voor een offerte of voor meer informatie.

Dealer Anssems aanhangwagens in Friesland

Anssems bouwt al sinds 1977 zeer professionele aanhangers voor elk denkbaar transport. Door dit uitgebreide assortiment is er altijd een aanhangwagen te krijgen die aan uw wensen voldoet. Alle aanhangers zijn van oerdegelijke kwaliteit waardoor u met een Anssems aanhangwagen veilig op pad kunt! Naast de kwaliteit en veiligheid is voor ons ook het gebruikersgemak van groot belang. Daarom beschikt elke Anssems aanhangwagen over een royale standaarduitrusting. Ook is er een ruime keuze aan accessoires zodat al u wensen gerealiseerd kunnen worden.

 

Of maak een afspraak in onze winkel