• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Verzorging

Verzorging

Als eigenaar of verzorger bent u verantwoordelijk voor de gezondheid van uw paard of pony. Goede verzorgingsartikelen kunnen hier voor een groot deel aan bijdragen. Bij Ruiterhuis Bosgra vindt u alle mogelijk producten die u nodig heeft voor de verzorging van uw paard! Heel veel soorten borstels, shampoo, glansspray, supplementen, geneesmiddelen, scheerapparaten en meer! Heeft u geen idee wat u allemaal nodig heeft voor een goede verzorging van uw paard? Komt u gerust bij ons langs, wij adviseren u graag!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Poetsen en Toiletteren

Een goede poetsbeurt hoort bij de dagelijkste verzorging van uw paard of pony. Poetsen is niet alleen maar bedoeld om het paard schoon te maken, maar verbeterd ook de bloedsomloop van het paard en niet onbelangrijk, het contact tussen de verzorger en paard. Er zijn heel veel verschillende soorten borstels, spray's en shampoos om het paard tip top schoon te krijgen. Heeft u geen idee welke shampoo of spay geschikt is vooruw paard? U kunt altijd bij ons terecht voor een goed advies.

Apotheek en verzorging

Een goed verzorgd paard is blij en gezond. Toch kan ieder paard wel eens een extraatje nodig hebben. Dit kan nodig zijn tijdens de wisseling van seizoenen zijn of na een blessure. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan supplement om u paard te helpen waar nodig en gezond te houden. Hierbij kunt u denken aan een vitamine spuit om de weerstand op pijl te houden, magnesium voor de gespannen paarden of electrolyten tijdens de warme dagen. Ook voor de verzoring van wondjes en stijfe spieren hebben wij geschikte artikelen!

Online bestellen bij Bosgra

Verzorgingsartikelen voor uw paard bestellen bij Bosgra? Dat kunt u heerlijk thuis vanaf de bank doen! De bestelling wordt gratis verzonden v.a. €49,- (Nederland) en €75,- (België, Duitsland). Wilt u toch liever eerst meer informatie inwinnen over het product? Komt u dan gerust langs in onze showroom in Hardegarijp. Wij adviseren u graag! Retourneren kan binnen 14 dagen.

 

 

 

 

Of maak een afspraak in onze winkel