• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Thema Shops

Thema Shops

In onze Thema Shop vindt u verschillende seizoensgerelateerde onderwerpen. In de winter kunt u hier bijvoorbeeld alle producten vinden betreffende verlichting en reflectie. In de december maand kan de categorie Cadeau tips erg handig zijn als inspiratie voor de sinterklaas en kerst cadeautjes!

Standaard vind u in de Thema Shop alles voor Het Friese paard, de Hond, Boeken en DVD's, Cadeau Artikelen  en Natural Horsemanship. Bij Bosgra vindt u een uitgebreid assortiment met de keuze uit verschillende prijsklassen zodat er voor ieder wat leuks te vinden is.  

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Producten voor het Friese paard

Artikelen speciaal voor het Friese paard mogen bij ons natuurlijk niet ontbreken. Als ruitersportzaak in Friesland met heel veel klanten met Friese paarden hebben wij bij Bosgra een uitgebreide collectie aan producten speciaal voor het Friese paard. Hierbij moet u niet alleen denken aan producten met Friese vlag design, maar ook producten speciaal ontworpen voor Friese paarden komen regelmatig voor in ons assoriment. Speciale dekens voor paarden met een brede borst van Bucas en QHP, een Fries tuig van Ideal en Mr. Stockings beenbeschermers in de maat Fries.

Leuk voor de hond, HB hondendekentje Fries!

Cadeau artikelen voor zowel paard als ruiter bij Bosgra

Leuke en betaalbare cadeautjes, te vinden bij Ruiterhuis Bosgra. Leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Natuurlijk pakken we de cadeautjes ook voor u in. Voor elk budget weten wij een passend cadeautje te vinden. Paardrijsokken kun je niet te veel hebben en zijn al verkrijgbaar vanaf € 6,95, heeft u een iets grote budget dan stellen wij graag een pakketje samen met verschillend prodcuten, verpakken het in doorzichig folie papier en Voila, u heeft een prachtig cadeautje om te geven!

Online bestellen vanuit uw luie stoel 

Bij Bosgra kunt u gemakkelijk online uw bestelling plaatsen. Wij verzenden uw bestelling gratis v.a. €49,- (Nederland) en €75,- (België, Duitsland). Als u de artikelen toch liever in real life wilt bekijken bent u van harte welkom in onze showroom in Hardegarijp. Wij informeren u graag over onze producten en geven een eerlijk advries. Het grootste deel van onze prodcuten is online te bestellen, maar onze collectie is groter. Mocht u een arikel nodig hebben, maar deze niet online kunnen vinden? Neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

 

Of maak een afspraak in onze winkel