• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Stal, weide en rijbaan

Stal, weide en rijbaan

In deze categorie vindt u alles wat u nodig heeft voor uw stal, weide en rijbaan. Zadelsteunen voor in de zadelkamer, palen en stroomdraad voor in de weide, bakletters en hindernissen voor in de rijbaan. Al uw stalbenodigdheden vindt u bij Ruiterhuis Bosgra!

Leuk om te weten; ook voor uw paard hebben we leuke artikelen! Staat uw paard of pony meer op stal i.v.m. minder weer? Wij hebben super leuke artikelen om verveling tegen te gaan. Hierbij kunt u denken aan voerballen, lick it, jolly bal en slowfeeders waarvan de laaste er voor zorgt dat het paard langer doet over zijn eten zodat verveling wordt tegen gegaan.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Een ruime keuze bij Bosgra

Door ons ruime assortiment aan producten voor uw stal, weide en rijbaan vindt u bij ons wat u zoek! Hebben wij het gewenste artikel niet op voorraad, dan doen wij ons uiterste best deze voor u te bestellen. U vindt bij ons artikelen als mestboy’s, mestvorken, voerbakken, hooinetten, slowfeeders, geboortemelders en camera'sbakletters en hindernismaterialenafrastering en meer.

Tip: het is ook mogelijk om een geboortemelder bij ons te huren. Reserveer op tijd!

De zadelkamer

Geen zadelkamer is hetzelfde, maar voor alle handig musthaves kunt u bij Bosgra terecht. Zadelsteunen en hoofdstelhangers in het zwart maar ook in knallende kleuren, dekenrekken, zwepenhouders, een stalkruier, stable organizers en meer. De inrichting laten we natuurlijk helemaal aan u zelf over, maar wat betreft alle benodigdheden staan wij graag voor uw klaar. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen of kom bij ons langs in de winkel in Hurdegaryp (10 km vanaf Leeuwarden).

Artikelen voor uw stal, weide en rijbaan online bestellen bij Bosgra

U kunt gemakkelijk online bestellen thuis vanaf de bank wanneer het u het beste uitkomt! De bestelling wordt gratis verzonden v.a. €49,- (Nederland) en €75,- (België, Duitsland). Wilt u toch de producten eerste even vasthouden of meer informatie inwinnen over het product? Komt u dan gerust langs in onze showroom in Hardegarijp. Wij adviseren u graag! Een groot deel van onze artikelen is te bestellen via de webwinkel, maar onze collectie is groter. Mocht u iets nodig hebben wat niet op de site staat, kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Of maak een afspraak in onze winkel