Terrasverwarming

Bent u opzoek naar een Terrasheater? Dan bent u bij Bosgra op de goede plek. Wij hebben verschillende soorten heaters in ons assortiment en adviseren u graag over de beste keuze. Er zijn twee typen terrasheaters te verkrijgen, op gas of elektrisch. Het hangt van uw situatie af welke het meerst geschikt is voor u! Het verbruik van een elektrische heater is vaak voordelig, maar als u geen stroom in de buurt heeft en een gasheater natuurlijk ideaal!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Een Elektrische Terrasheater

Een elekrische terrasverwarmer kan opgehangen worden aan de muur, plafond of in een speciale standaard. Het grote voordeel van de elektrische heaters zijn het stroomverbruik, ze zijn namelijk vrij zuinig. Er zijn zelfs modellen welke gemakkelijk met een afstandsbediening te bedienen zijn! Kan het voorkomen dat uw terrasverwarmer buiten blijft staan met regenachtige weer? Denk er dan om dat uw heater wel waterdicht is, dit geldt namelijk niet standaard voor alle modellen! Wel is het altijd mogelijk om de lampen te vervangen.

Een Terrasheater op Gas

De meeste bekende heaters op gas zijn de hoge verwarmers waar de gasfles in kan staan. Deze worden vaak gebruikt in een partytent of feesttent om lekkere warmte te bieden. Ook zijn er lagere gasheaters die bijvoorbeeld gebruikt worden voor bij een loungeset.

Alles onder één dak op slechts 15 minuten van Drachten en 10 minuten van Leeuwarden en Dokkum. 

Naast de uitgebreide showroom beschikt Bosgra over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs, dus ook na de aanschaf kunt u voor onderhoud bij ons terecht. Al onze machines leveren we gebruiksklaar af!

Of maak een afspraak in onze winkel