• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Transporters

Ben u opzoek naar een aanhangwagen met een hoog laadvermogen voor het vervoeren van auto’s of machines? Dan zit u goed bij een Transporter. Transporters zijn zo ontworpen dat ze het zware laadgewicht van de machines kunnen dragen. De speciaal geplaatste liggers onder deze wagens zorgen voor het hoge draagvermogen. 

Wij hebben een ruime voorraad Anssems aanhangers en zijn bovendien ook dealer van het merk Böckmann. In onze showroom in Hardegarijp helpen wij u graag de best passende aanhanger te vinden voor uw werkzaamheden.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Transporter kopen Friesland

Bosgra heeft een breed assortiment aan transporters. Wij kunnen u de aanhangwager leveren die voldoet aan uw eisen. In Hardegarijp kunnen wij u verschillende soorten transporters laten zien. Zit de gewenste aanhanger er niet tussen? Dan helpen wij u graag het juiste type transporter voor u uit te zoeken en zullen u deze zo snel mogelijk leveren.

Het onderhoud 

Heeft u een aanhangwagen welke u regelmatig gebruikt? Wij raden u aan om uw aanhanger jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Bosgra voert deze graag voor u uit. Onze Bovag gecertificeerde monteurs beschikken over een moderne werkplaats voor al uw onderhoud en reparaties. Ook beschikken wij over een magazijn met een uitgebreide voorraad aan onderdelen.

Met welk rijbewijs mag ik met een transporter rijden?

U heeft eigenlijk altijd rijbewijs BE nodig om met een transporter te mogen rijden achter uw auto. Dit heeft te maken met de maximale toegestane massa van de aanhanger en met het voertuig dat de aanhanger trekt. Aangezien een transporter gemaakt is voor zwaar vervoer, heeft deze een hogere toegestanne massa dan bijvoorbeeld een bakwagen. Om te kijken welk rijbewijs u voor uw combinatie nodig heeft klik u hier of neemt u contact met ons op.

Of maak een afspraak in onze winkel