Kippers

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze modellen kiepwagens welke wij u tegen een zo scherp mogelijke prijs aanbieden. Niet alleen voor goed prijzen kunt u bij ons terecht, ook bieden wij u een deskundig advies bij de aankoop van uw aanhangwagen. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Hardegarijp.

Een kipper of kiep aanhangwagen is erg geschikt voor het vervoeren van bulk en stortgoederen. Door de kiep mogelijkheid van de aanhanger gaat het lossen van de goederen zeer eenvoudig. Verschillende modellen kippers van het merk Anssems kunnen zelfs driezijdig kippen. 

 

 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Gemakkelijk lossen met een kipper

Bosgra heeft diverse soorten kiepaanhangwagens in het assortiment. Met een kiep aanhangwagen kunt u perfect zand, stenen en tuinafval vervoeren. Door gebruikt te maken van een kipper kunt u veel tijd besparen, het vergemakkelijkt het lossen door een elektrische kiep functie.

Een kiep aanhangwagen op maat

Kippers kunnen compleet naar uw wensen uitgebreid worden met verschillende accessoires. Ondere andere met;

  • Uitzetpoten voor extra stabiliteit
  • Opzetborden bij het vervoeren van grote volumes
  • Opzethekken bij het vervoeren van grote volumes
  • Extra bindogen voor het goed vastzetten van de lading

Koop uw kipper in Friesland

Bent u opzoek naar een kiep aanhangwagen? Komt u gerust langs bij Bosgra in Hurdegaryp en neem een kijkje in onze showroom! Hier hebben wij een uitgebreid assortiment aan aanhangwagens staan en wij geven u graag een goed advies met een bakje koffie.

Of maak een afspraak in onze winkel