• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Huif voor aanhangwagen

Bent u op zoek naar een huif voor uw aanhangwagen? Dan bent u bij Bosgra in Hardegarijp aan het juiste adres. Van de merken Anssems en Bockmann vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan producten.

Een huif is een afneembare opbouw voor uw aanhangwagen. Erg handig bij het vervoeren van goederen die stof en vochtvrij moeten blijven. De huif is tegenwoordig relatief gemakkelijk te verwijderen en daardoor heeft u een multifunctionele combinatie!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Huif voor uw aanhanger kopen in Friesland?

Wilt u een aanhanger met huif of een losse huif aanschaffen? Dan bent u bij Bosgra in Hardegarijp, op slechts 10 minuten vanaf Leeuwarden en Drachten aan het goed adres. Op ons terrein hebben we verschillende soorten aanhangwagens staan welke geschikt zijn voor een huif en ook losse huiven zijn bij ons verkrijgbaar.

Vele onderdelen en accessoires voor uw aanhangwagen

Naast onze uitgebreide showroom beschikken wij ook over een groot magazijn met verschillende onderdelen en toebehoren geschikt voor uw aanhangwagen. Achterlichten, verloopstekkers, netten, oprijgoten, vlakzijlen, huiven enzovoort. Hebben wij het onderdeel of accessoire welke u zoek niet op voorraad, dan zullen wij ons uiterste best doen deze voor u te bestellen. 

Aanhangwangens met huif bij Bosgra in Hardegarijp

Kom gerust langs in onze showroom in Hardegarijp voor een goed advies! Wij helpen u graag met het vinden naar de juiste aanhangwagen compleet met accessoires.

Of maak een afspraak in onze winkel