• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Bladblazers benzine

Met de krachtige benzine bladblazers behoort het tijdrovende werk met bezem en hark definitief tot het verleden. Afhankelijk van het toepassingsgebied bijvoorbeeld grondstuk, wandelweg, parkeerplaats, heeft de gebruiker de keuze uit machines uit verschillende vermogensklassen. Er is geen stroom en dus ook geen verlengkabel nodig voor een benzine bladblazer, wat natuurlijk een bijkomend voordeel is. Wel heeft een benzine bladblazer onderhoud en natuurlijk benzine nodig. Wilt u ook bladeren zuigen en hakselen? Neemt u dan eens een kijkje bij onze bladzuiger/bladblazers.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bladblazer of bladzuiger?

Een bladblazer heeft een blaasfunctie om de losse bladeren bij elkaar te kunnen blazen, ideaal voor de bladeren in uw tuin zodat uw ze gemakkelijk op kunt ruimen. Een bladzuiger kan de bladeren ook opzuigen en versnipperen. Het biomateriaal wordt tot 10% van zijn oorspronkelijke volume gereduceerd en kan onmiddellijk als compost of mulchmateriaal gebruikt worden.

Een benzine Bladblazer? Krachtig en efficiënt

De benzine bladblazer van Stihl zijn uitgerust met een 2-mix of een 4-mix motor. Dit zijn krachtige motoren die ondanks hun kracht minder uitlaatgassen uitstoten, zodat ze aan de strenge Europese EUII-emissienormen van vandaag voldoen. Bovendien is er een comfortabel draagsysteem verkrijgbaar met heupgordel van Stihl waardoor u ontspannen en licht kunt werken.

Bosgra is dealer van de merken; Stihl, Stiga, Honda en EGO.

Op slechts een steenworp vanaf Leeuwarden, Dokkum en Drachten, Bosgra bv in Hardegarijp

Op slechts 10 minuten rijden vanaf leeuwarden vindt u onze showroom. U bent hier van harte welkom op werkdagen van 8:30 t/m 18:00 uur, op vrijdag t/m 21:00 uur en op zaterdat t/m 17:00 uur. Graag adviseren wij u over de beste bladblazer of bladzuiger passend bij uw wensen. 

 

Of maak een afspraak in onze winkel