• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Bladzuiger elektrisch

Bent u opzoek naar een bladzuiger? Misschien is een elektrische bladblazer/zuiger iets voor u?! De elektrische zuighakselaars zijn optimaal voor het reinigen van oppervlaktes vlakbij huis. Bladeren en ander licht afval kunnen snel eneenvoudig opgezogen worden. De elektrische zuighakselaars kunnen ook als blaasapparaat ingezet worden. Wilt u een grote gebied bladvrij maken? Dan kunt u beter kiezen voor een benzine bladzuiger

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bladzuigers en bladblazers efficiënt op elk terrein

Of het nu gaat om een tuin, een verkeerszone of een parking, de blablazers en bladzuigers zijn effiecient op elk terrein. De gevallen bladeren, gras of afval, niets weerstaat de blaaskracht van de bladblazers. Ze ontruimen in een recordtempo en zonder moeite alle oppervlakten. De bladzuigers verslinden letterlijk bladeren, maai- en snoeiafval. Ze hakken dit tuinafval fijn zodat het gebruikt kan worden als compost of voor mulching. 

Bladzuigers voor de professional en voor de particulier bij Bosgra

In onze showroom in Hardegarijp vindt u een uitgebreid assortiment aan bladzuigers en bladblazers. Voor €99,- heeft u al een elektrische Stihl bladblazer type BGE 71, een ideale machine voor het reinigen van kleine tot middelgrote oppervlakken rondom het huis. Twijfelt u nog of heeft u vragen? U bent van harte welkom in onze showroom en wij geven u graag een passend advies. 

Alles onder één dak op slechts 15 minuten van Drachten en 10 minuten van Dokkum en Leeuwarden. 

Bosgra beschikt, naast een uitgebreide showroom, over een gecertificeerde werkplaats met ervaren monteurs. U kunt na de aanschaf van een machine ook bij ons terecht voor het onderhoud. Al onze machines leveren we gebruiksklaar af. Dat wil zeggen; compleet met professionele brandstof van Stihl of Aspen en natuurlijk een degelijke uitleg van de machine.

Of maak een afspraak in onze winkel