• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Bladzuiger benzine

Een benzine bladblazer/zuiger heeft meerdere functies. Met een benzine bladzuiger kunt u heel wat bladeren en maai-en snoeiafval verslinden, welke daarna ook direct gehakseld kunnen worden tot biomateriaal. Het volume van dit biomateriaal is slechts 10% van het oorspronkelijke volume en kan direct als compost-of mulchmateriaal gebruikt worden. Maar dit is nog niet alles: met de standaard toebehoren kan de bladzuiger gemakkelijk omgetoverd worden tot een krachtige bladblazer. Heeft u liever een lichter model, dan kunt u beter kiezen voor een elektrische bladblazer/zuiger.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bladeren ruimen met hark en bezem behoort tot het verleden

Met de krachtige bladblazers/zuigers hoeft u geen uren van uw kostbare tijd te spenderen aan het opruimen van de bladeren. U heeft de keuze uit verschillende vermogensklassen, afhankelijk van uw wensen en het toepassingsgebied. Wilt u uw tuin, parkeerplek of grondstuk schoon houden? Bij Bosgra adviseren wij u graag over de beste bladzuiger passend bij uw werkzaamheden. 

Bladzuiger kopen op slechts 15 minuten vanaf Drachten

Op slechts 15 minuten rijden vanaf Drachten vindt u onze uitgebreide showroom in Hardegarijp. Hier bieden wij u een ruime keus aan hand en rug gedragen bladblazers en bladzuigers. Bosgra heeft zowel voor de professional  als voor de particulier een geschikte machine staan. Graag adviseren wij u over de juiste machine passend bij uw wensen.

Onderhoud en reparatie van uw bladzuiger

Bij Bosgra hebben de ervaren monteurs beschikking over een gecertificeerde werkplaats zodat eventuele reparaties en onderhoud aan uw machine goed uitgevoerd kunnen worden. Naast de prachtige showroom vindt u bij ons een groot magazijn met een ruime voorraad aan onderdelen, zodat deze snel geleverd kunnen worden. 

Of maak een afspraak in onze winkel