• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Heggenscharen en hoogsnoeiers accu

Werkt u graag in de tuin voor de hobby, of is het uw werk? Een goede heggenschaar mag hierbij niet ontbreken. Snel en efficiënt werken met een mooi eindresultaat kan met de accu heggenscharen van Bosgra in Hardegarijp. Door hun krachtige accu leveren ze sterke snoeiresultaten. Enkele voordelen van een accu heggenschaar zijn de bewegingsvrijheid, de machines zijn geluidsarm, u heeft geen last van uitlaatgassen en u werkt milieuvriendelijk. Een hoogsnoeier is speciaal ontworpen voor hoge en brede heggen en is eigenlijk een heggenschaar op steel. Deze maakt het gebruikt van een ladder overbodig. Meer meer infomatie kunt bellen, mailen of kom u gerust langs in onze showroom in Hurdegaryp.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Een accu heggenschaar; geschikt voor elke klus

De heggenscharen met geïntegreerde accu zijn ideaal voor de kleinere tuinen. De heggenscharen met het Stihl compact Accusysteem van Stihl zijn de juiste keuze voor de middelgrote tuinen, terwijl de accu heggenscharen van het Stihl Pro Accusysteem speciaal ontwikkeld zijn voor de grotere tuinen en professioneel gebruik.

Innovatief modulesysteem Stihl

De Stihl accu's samen met de laders zijn compatibel met alle stihl machinegroepen. Dit houdt in dat u 1 en dezelfde accu kunt gebruiken voor verschillende soorten Stihl accu machines. Heeft u een Stihl heggenschaar en een Stihl bosmaaier? Dan kunt u met 1 accu toe, tenminsten als u beide machines niet tegelijkertijd gebruikt. De Stihl accu's zijn te verkrijgen in verschillende vermogensklassen. Dit bepaald de looptijd van de accu, deze looptijd kan verschillen per machine.

Voor accu heggenscharen van Stihl en Ego bent u bij Bosgra aan het goede adres

Bent u opzoek naar een accu heggenschaar? In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment aan accuheggenscharen zodat u deze gemakkelijk kunt bekijken en eventueel zelfs kunt testen. Komt u gerust langs bij Bosgra in Hurdegaryp voor goed advies en een bakje koffie. 

 

 

 

Of maak een afspraak in onze winkel