• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Grasmaaiers accu

Staan er teveel hindernissen in de tuin om makkelijk elektrisch te kunnen grasmaaien? Dan is een accu grasmaaier perfect voor u! Een van de grote voordelen van een accu gazonmaaier is de bewegingsvrijheid. Ook is een accu grasmaaier geluidsarm en heeft u geen last van uitlaatgassen. De ideale oplossing voor omgevingen waar teveel lawaai niet welkom is, denk aan ziekenhuizen, woonzones en parken. Dankzij het innovatieve modulesysteem zijn de accu's samen met de laders compatibel met alle machinegroepen. De accu's zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen, hierdoor kunt u de looptijd van de machine zelf bepalen. Kijkt u ook eens bij onze accu bosmaaiers zodat u ook de kantjes netjes bij kunt werken en uw tuin er weer strak bij ligt.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Accu grasmaaier: alle voordelen op een rijtje

De accu grasmaaiers bij Bosgra zijn uw krachtige en handige hulpjes in het onderhoud van uw gazon. Deze accu grasmaaiers beschikken over een aantal erg sterke troeven. Neem nu de krachtige lithium-ion-accu: die levert energie voor ongeveer 300m² perfect gemaaid gazon. Ook handig: deze accu kan bij elk stopcontact weer worden opgeladen. Ook zijn de accu grasmaaiers vrijwel trillingsvrij en zijn hierdoor super comfortabel in het gebruik!

Eén batterij, verschillende machines voor uw dagdagelijkse tuinwerken, zelfs op grotere oppervlakken!

Voor accumachines van Viking, Ego en Stiga bent u in Hardegarijp aan het goede adres

Bent u opzoek naar een accu grasmaaier? In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment aan accumaaiers zodat u deze gemakkelijk kunt bekijken en eventueel kunt testen. Komt u gerust langs bij Bosgra in Hurdegaryp voor goed advies en een bakje koffie. 

 

 

 

Of maak een afspraak in onze winkel