• Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €49,-
  • 4 speciaalzaken onder 1 dak

Bladblazers accu

Bent u opzoek naar een Accu bladblazer? Bij Bosgra in Hardegarijp vindt u een uitgebreid assortiment aan accumachines. De accu bladblazers zijn stil, krachtig en mobiel, ideaal voor geluidgevoelige omgevingen en omgevingen met obstakels waarbij een snoer van een elektrische bladblazer in de weg zou zitten. Ook zijn deze accumachines uitgerust met het modulesysteem, dit betekend dat de accu's en laders compatibel zijn aan alle accu machines van hetzelfde merk. De accu's zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen, wij helpen u bij Bosgra graag verder en adviseren u over de beste combinatie passend bij uw wensen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

EGO bladblazers

De EGO accu bladblazers zijn enorm krachtig, gemakkelijk te gebruiken en boordevol handige functies. De EGO Power+ bladblazers worden aangedreven door een zeer efficiënte borstelloze motor en combineren de technologie van een straalmotor met een grote pijp diameter voor maximale luchtstroming.

Stihl Bladblazers

De accu bladblazers van Stihl zijn stil, krachtig en mobiel. Zo geniet u van volledige bewegingsvrijheid, zonder uitlaatgassen of kabels. De Lithium-Ion accu bladblazer heeft een geïntegreerde accu en is ideaal voor kleine tuinen. De accu bladblazer van het STIHL COMPACT AccuSysteem is de juiste keuze voor middelgrote tuinen, terwijl de accu bladblazers van het STIHL PROAccuSysteem ontwikkeld werden voor grotere tuinen en professioneel gebruik. 

Voor accu machines van Ego en Stihl bent u bij Bosgra aan het goed adres

Bent u opzoek naar een accu bladblazer? In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment aan bladblazers zodat u deze gemakkelijk kunt bekijken en eventueel kunt testen. Ook losse accu's en opladers hebben wij volop op voorraad! Komt u gerust langs bij Bosgra in Hardegarijp voor goed advies en een bakje koffie. 

Of maak een afspraak in onze winkel